Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest website in nici un fel.

Serviciile Eurostil House

Eurostil House va pune la dispozitie prin website-ul sau ofertele disponibile din agentie. Aveti posibilitatea de a cauta si verifica eventualele terenuri sau imobile date spre vanzare sau inchiriere in agentia noastra.

Informatiile publicate pe site

Eurrostil House oferta prin intermediul website-ului sau informatii cu titlu general , cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe website pot fi modificate oricand. Veridicitatea informatiilor este data sursa acestora. Eurostil House nu este responsabila in cazul in care proprietarul terenului sau al imobilului prezinta informatii eronate.

Utilizarea website-ului 

Eurostil House nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza website-ul si nici nu garanteaza ca webite-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni. 

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate
  • neutilizarea website-ului in scopuri speculative
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul website-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in website.

Interzicerea accesului pe website

Eurostil House isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Legaturi catre alte webite-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.

Eurostil House nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Eurostil House. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

EurostilHouse nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Eurostil House

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Eurostil House isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui website, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Eurostil House si este guvernat de legile din Romania.

Compare